روشهای بازاریابی رستوران

چند وقت پیش دم در ساختمون یک تبلیع رستوران دیدم که روش نوشته بود بیش از سه پرس با پیک رایگان! این باعث شد با خودم فکر کنم برای روشهای بازاریابی رستوران چه راه هایی هست

با خودم گفتم من که یه پرس بیشتر غذا نمیخام در روز

و خیلیها هستن که شبیه منن

یعنی توی محل کارشون میخان سفارش بدن

روزی یه پرس برای این افراد میشه ماهی سی پرس

و پیک رایگانی هم براش نیس

این باگ بازار حداقل توی محل کار من بود

 

روشهای بازاریابی رستوران ؛نیاز به کمی فکر دارد

همیشه به این موضوع فکر میکردم که خیلی ار رستورانها

سعی دارند که مخاطبهایی رو پوشش بدن که تعداد بیشتر غذا بهشون سفارش بده

اونم در لحظه تاکید میکنم در لخظه

یعنی چی یعنی اینکه مثلا منی که ماهی یک بار بیشتر بهشون زنگ نمیزنم

ولی با همون یک بار سه دست غذا مثلا باهم سفارش میدم

براشون ارزش من بیشتره (اینو از پیک رایگان میگم با محدودیت حداقل سه پرس)

تا کسی که هروز سفارش میده ولی روی یه دونه یعنی در ماه سی پرس

 

و این یعنی فقط پوشش دادن خانواده ها

شما میخاین مخاطبتون کی باشه

خانه دارها؟ یا ن کسانی که خودشان کسب و کار دارند

با خودتون فکر کنید

شما دقیقا چه کسانی را میخاید پوشش بدید

و سعی کنید مزیت رقابتی را عرضه کنید که دیگران برای این مخاطب عرضه نکردند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست